loader image

PET

PET PET është një material plastik i zhdërvjellët i quajtur ndryshe Polyethylene Terephthalate dhe përdoret për të bërë ambalazhet më të zakonshme në tregun e pijeve të buta. PET RESIN PET...

HIPS GPPS

HIPS GPPS Polistireni me ndikim të lartë është një rrëshirë polistereni që përdoret në aplikime të nxehtësisë më të ulët. GPPS 1540 HIPS R 850E HIPS...

PP

PP Polipropileni (PP), prodhohet përmes polimerizimit të rritjes zinxhir nga propileni monomer. PP 2520N PP EFPP80 PP 500P PP JM-375 PP...

HDPE

HDPE Politileni me densitet të lartë (HDPE) është një polimer termoplastik i prodhuar nga etileni monomer. HDPE M80064S HDPE TR130 HDPE 7000 HDPE...

Ambalazh

Ambalazh Ne ofrojmë të gjitha dimensionet e mundshme. Plastmasi për ambalazh është një shtresë mbrojtëse dhe përdoret për të mbështjellë mallrat kur vendosen në paleta. Ky lloj ambalazhi mund të përdoret në industrinë prodhuese, të ndërtimit dhe industritë e tjera të...