BIO / RICIKLIM

Albi Plastics është krenar për faktin që është i vetmi subjekt në industrinë e plastikës i cili të gjitha mbetjet industriale të plastikës i kalon në proces riciklimi duke mos ndotur ambientin.  Në këtë kontekst investimi në procesin e riciklimit është përshtatur me vizionin dhe sloganin e kompanisë: “Në harmoni me ambientin”.