Bojra/Pigmente

BOJRA PËR LDPE/HDPE

Some text should be here...

BOJRA PËR PP

Some text should be here...

icon
BOJRA PËR PET

Some text should be here...

icon
BOJRA PËR HIPS

Some text should be here...

Albiplastics.al

Albi Plastics në harmoni me ambientin synon vazhdimin e traditës për të qenë lider në biznesin e lëndës së parë të plastikës dhe prodhimit të plastmasit bujqësor, për ndërtim dhe për ambalazh si dhe tubave për vaditje.