loader image

Ambalazh

Ambalazh Ne ofrojmë të gjitha dimensionet e mundshme. Plastmasi për ambalazh është një shtresë mbrojtëse dhe përdoret për të mbështjellë mallrat kur vendosen në paleta. Ky lloj ambalazhi mund të përdoret në industrinë prodhuese, të ndërtimit dhe industritë e tjera të...

Thasë Plastik

Thasë Plastik Thasët kanë një përdorim të gjerë në industrinë ushqimore, të ndërtimit, bujqësisë, amballazhimit, mobilerisë dhe tekstileve. NE PRODHOJMË ME SPECIFIKIME TË NDRYSHME, NË BAZË TË KËRKESAVE TË KLIENTIT Gjerësi: 30cm deri në 2.2m Gjatësi: Deri në 8m Thasë...

Ndërtim

Ndërtim Plastmasi është i përbërë nga materiali PE, dhe është gjerësisht i përdorur dhe i zbatuar në fushën e ndërtimit. NE PRODHOJMË ME SPECIFIKIME TË NDRYSHME, NË BAZË TË KËRKESAVE TË KLIENTIT GJERËSI: 0.1 m – 8.4 mGJATËSI: SIPAS KËRKESËSTRASHËSI: 0.03 mm –...

Bujqësi

Bujqësi Për vite, përdorimi në rritje i plastikës në bujqësi ka ndihmuar fermerët të rrisin prodhimin e të korrave, të përmirësojnë cilësinë e ushqimit dhe të ulin gjurmën ekologjike të aktivitetit të tyre. NE PRODHOJMË ME SPECIFIKIME TË NDRYSHME, NË BAZË TË KËRKESAVE...