Kompania Albi Plastics ofron disa lloje të plastmasit për ambalazh. Çdo individ i interesuar do të mund të gjej thasë politileni, fletë politileni/termofilm dhe plastmas për izolim të shtresave të betonit.
Albi Plastics ofron këto lloje Plastmasi për Ambalazh:

– Plastmas për Thasë (dyshek, lavanteri, bujqësi etj)
– Termofilm (plastmas për ambalazin e kolive të ujit)

Lini një Përgjigje