Shërbime

icon
RICIKLIM

Albi Plastics është krenar për faktin që është i vetmi subjekt në industrinë e plastikës i cili të gjitha mbetjet industriale të plastikës i kalon në proces riciklimi duke mos ndotur ambientin. Në këtë kontekst investimi në procesin e riciklimit është përshtatur me vizionin dhe sloganin e kompanisë: “Në harmoni me ambientin”.

icon
KONSULENCË

Ofrojmë konsulencë multidimensionale në sektorin e prodhimit të plasmasit, lëndëve të para të plastikës si dhe bojrave/pigmenteve.

Albiplastics.al

Albi Plastics në harmoni me ambientin synon vazhdimin e traditës për të qenë lider në biznesin e lëndës së parë të plastikës dhe prodhimit të plastmasit bujqësor, për ndërtim dhe për ambalazh si dhe tubave për vaditje.