loader image

Ndërtim

Plastmasi është i përbërë nga materiali PE, dhe është gjerësisht i përdorur dhe i zbatuar në fushën e ndërtimit.

NE PRODHOJMË ME SPECIFIKIME TË NDRYSHME, NË BAZË TË KËRKESAVE TË KLIENTIT

GJERËSI: 0.1 m – 8.4 m
GJATËSI: SIPAS KËRKESËS
TRASHËSI: 0.03 mm – 0.3mm
NGJYRË: TRANSPARENTE OSE SIPAS KËRKESËS
PESHA: SIPAS KËRKESËS
PAKETIMI: KRYHET NË DY FORMA, BOBINA OSE NË PALETA

Plastmas për Ndërtim

GJERËSI: 0.1 m – 8.4 m
GJATËSI: SIPAS KËRKESËS
TRASHËSI: 0.03 mm – 0.3mm
NGJYRË: TRANSPARENTE OSE SIPAS KËRKESËS
PESHA: SIPAS KËRKESËS
PAKETIMI: KRYHET NË DY FORMA, BOBINA OSE NË PALETA

Plastmas Bardh e zi