loader image

MBI
27 VITE
EKSPERIENCË

Albi plastics është kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e prodhimit të: plastmasit për bujqësinë, tubave për vaditje, ndërtim, amballazheve dhe në tregëtinë import- eksport të lëndës së parë. 

Riciklimi

Albi Plastics është krenar për faktin që është i vetmi subjekt në industrinë e plastikës i cili të gjitha mbetjet industriale të plastikës i kalon në proces riciklimi duke mos ndotur ambientin.  Në këtë kontekst investimi në procesin e riciklimit është përshtatur me vizionin dhe sloganin  e kompanisë: “Në harmoni me ambientin”.

Lënda e Parë

LDPE

Low Density Polyethylene

HDPE

High Density Polyethylene

PP

Polypropylene

HIPS GPPS

High Impact Polystyrene – General Purpose Polystyrene.

PET

Polyethylene Terephthalate

PRODUKT I RI!

MASTERBATCHES

& ADITIVE

Masterbatch është një shtesë e ngurtë që përdoret për ngjyrosjen e plastikës ose dhënien e vetive të tjera në plastikë. Një formë e lëngshme e dozimit quhet ngjyra e lëngët.

Color Masterbatch
UV
Desicant
Filler Masterbatch

+355 69 80 22 200

@albiplastics

Albiplastics