Kontakt

Na Kontaktoni

Kompania Albi Plastics është themeluar në vitin 1992. Aktiviteti 27-vjeçar i kompanisë është përqendruar kryesisht në prodhimin e plastmasit bujqësor dhe tubave të vaditjes. Gjithashtu një nga linjat kryesore të kompanisë është dhe tregtia import-eksport të lëndëve të para të plastikës, për një gamë të gjerë produktesh plastike si dhe bojra/pigmente (masterbatches).

    FABRIKA E PRODHIMIT


    DYQANI NË LUSHNJE