loader image

Ambalazh

Ne ofrojmë të gjitha dimensionet e mundshme.

Plastmasi për ambalazh është një shtresë mbrojtëse dhe përdoret për të mbështjellë mallrat kur vendosen në paleta. Ky lloj ambalazhi mund të përdoret në industrinë prodhuese, të ndërtimit dhe industritë e tjera të lidhura.

Termofilm

Termofilmi përdoret kryesisht në industrinë e ambalazhimit, të pijeve, miellit, orizit, sheqerit dhe konservave.

Strech Film