loader image

Bujqësi

Për vite, përdorimi në rritje i plastikës në bujqësi ka ndihmuar fermerët të rrisin prodhimin e të korrave, të përmirësojnë cilësinë e ushqimit dhe të ulin gjurmën ekologjike të aktivitetit të tyre.

NE PRODHOJMË ME SPECIFIKIME TË NDRYSHME, NË BAZË TË KËRKESAVE TË KLIENTIT
5 vite garanci për plastmasin e serave

Gjerësi: 0.1 m – 8.4 m
Gjatësi: Sipas kërkesës
Trashësi: 0.03 mm – 0.3mm
Ngjyrë: Transparente ose sipas kërkesës
Paketimi kryhet në forma: bobina ose paleta.

Plastmas për Sera

GJERËSI: 0.1 m – 8.4 m
GJATËSI: SIPAS KËRKESËS
TRASHËSI: 0.03 mm – 0.3mm
NGJYRË: TRANSPARENTE OSE SIPAS KËRKESËS
PAKETIMI: KRYHET NË DY FORMA, BOBINA OSE NË PALETA

Plastmas për Silazh

GJERËSI: 0.1 m – 8.4 m
GJATËSI: SIPAS KËRKESËS
TRASHËSI: 0.03 mm – 0.3mm
NGJYRË: TRANSPARENTE OSE SIPAS KËRKESËS
PAKETIMI: KRYHET NË DY FORMA, BOBINA OSE NË PALETA

Plastmas për Mbjellje

Tuba Polietileni

Tuba për Vaditje

Lidhëse Rrushi: 3mm & 4mm
Skoç për Sera: 10 & 15 cm

Lidhëse Rrushi

Spango për Sera: Shumicë/Pakicë

Spango për sera